Kennismakingsbijeenkomst

Op maandag 14 mei a.s. om 19.30 uur vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats in Hotel de Witte Bergen te Eemnes (Bij Hilversum).

Doel van deze bijeenkomst is het geven van een gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de initiatiefnemers van Stopdebanken.nl. Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een goed beeld heeft van de mensen achter dit initiatief. Daarom stellen we ons op 14 mei a.s. graag aan u voor.

Daarnaast willen we op die dag ook formeel de stichting Stop de Banken oprichten en het bestuur installeren. Indien u zich wenst aan te melden voor een functie in het bestuur, verzoeken wij u contact op te nemen met het Secretariaat.

Tijdens de bijeenkomst kunt u zich ook inschrijven voor de (nog op te richten) stichting. U hoeft hiervoor overigens niet speciaal naar de bijeenkomst te komen: u kunt zich later ook gewoon via de website registreren en aansluiten bij de stichting. U ontvangt hiervoor via de nieuwsbrief en website meer informatie.

De locatie is beschikbaar voor een periode van 2 uur. Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal personen dat we kunnen verwachten, willen we u graag verzoeken u aan te melden voor deze bijeenkomst via Aanmeldingsformulier Bijeenkomst 14 Mei 2012Ook vragen we personen die de bijeenkomst willen bijwonen een kleine bijdrage in de kosten. Deze bijdrage bedraagt €10 en kunt u ter plaatse voldoen.

Routebeschrijving


Grotere kaart weergeven