Aanmelden

Net als meer dan 800 medegedupeerden voor u kunt u nog steeds donateur/participant worden van onze stichting. Wij vragen u een eenmalige bijdrage van € 900,= om de kosten van onze juridische strijd tegen ABN Amro te kunnen betalen, inclusief de kosten van het thans lopende procedure na verwijzing.

Wij hebben de participanten die zich eerder hebben aangemeld tussentijds om een aanvullende bijdrage gevraagd zodat iedereen per saldo dezelfde bijdrage doet. Meer informatie vindt u onder veel gestelde vragen.

Donateur/participant worden?

Stuur een bericht naar onze penningmeester waarin u aangeeft donateur/participant te willen worden. Dit kan via ons emailadres info@stopdebanken.nl of door te klikken op onderstaande button.

Ik meld mij aan!

Na aanmelding ontvangt u per email een inschrijfbevestiging, een vragenformulier en betaalinstructies. Mogelijk zullen wij u benaderen om uw hypotheekgegevens, contracten, offertes en dergelijke op te mogen nemen in ons procesdossier: des te uitgebreider de onderbouwing van onze claim, des te sterker is onze zaak!

Het spreekt voor zich dat wij conform onze privacyverklaring uiterst zorgvuldig met uw gegevens om zullen gaan.

Steun ons in de strijd tegen ABN Amro!