Ik was aangesloten bij Euribar, maar wil niet schikken, ik wil doorprocederen. Kan ik overstappen naar StopdeBanken!?

Ja, dat is zeker mogelijk. U kunt zich altijd aanmelden bij StopdeBanken!

Net als meer dan 800 medegedupeerden voor u, kunt u nog steeds donateur/participant worden van onze stichting. Wij vragen u een eenmalige bijdrage van € 900 om de kosten van onze juridische strijd tegen ABN Amro te kunnen betalen, inclusief de kosten van de thans lopende procedure na verwijzing.

Wij hebben de participanten die zich eerder hebben aangemeld tussentijds om een aanvullende bijdrage gevraagd zodat iedereen per saldo dezelfde bijdrage doet. Meer informatie vindt u onder veel gestelde vragen.

Als u was aangesloten bij de stichting Euribar, dan ontvangt u naar aanleiding van de schikking die Euribar met de bank heeft gesloten, van hen of uw Rechtsbijstand verzekering, de door u in het verleden betaalde donaties terug. Hieruit kunt u (een deel van) uw bijdrage aan StopdeBanken! bekostigen, zonder dubbel te betalen.

Donateur/participant worden?

Stuur een bericht naar onze penningmeester waarin u aangeeft donateur/participant te willen worden. Dit kan via ons emailadres info@stopdebanken.nl of door te klikken op onderstaande button.

Ik doe mee en word donateur van StopdeBanken!